top of page

ReAttach is een  eenvoudige en effectieve methode met veelbelovende resultaten. Bij  ReAttach ligt de focus op het stimuleren van informatieverwerking, het vergroten van zelfvertrouwen, loslaten van belemmerende overtuigingen en herstellen van zelfsturing op een eenvoudige manier.  

ReAttach therapie wordt vaak ervaren als een prettige en ontspannende interventie. Het overprikkelde zenuwstelsel wordt tot rust wordt gebracht, de prikkelverwerking verloopt makkelijker. Bij een ReAttach sessie denken mensen aan stressvolle momenten, terwijl er zacht en ritmisch op de handen wordt getikt. Het effect is dat de spanning op de situatie aantoonbaar afneemt. ReAttach is een nieuwe interventie, waarbij mensen meer overzicht en controle over hun eigen emoties krijgen.

Je leert inzicht te krijgen in jezelf en in relatie met anderen en  je leert bij een hevige herhalende stressreactie jezelf gerust te stellen. Dit alles zonder te hoeven praten over problemen. Alles speelt zich af in de beleving van de cliënt zelf.

Voor wie?

 

Voor iedereen die merkt dat hij/zij vastloopt over een probleem, situatie en/of gevoel. Wanneer je overprikkeld bent of even niet meer weet hoe verder, wanneer je het overzicht kwijt bent.

Voor meer informatie zie: https://reattachacademy.com/over-reattach

ReAttach

bottom of page