top of page

Chronische pijn

Ik heb me gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met chronische pijn, omdat ik merkte dat dit een grote groep mensen betreft en omdat ik merkte dat hier een andere kijk en werkwijze nodig is. Wanneer je langdurig pijn ervaart kan dit grote gevolgen hebben voor je dagelijkse functioneren.

Vaak brengt pijn ook onzekerheid met zich mee. Wat kan ik bijvoorbeeld beter wel of niet doen in sport of werk. En wat voor gevolgen heeft dit voor mijn toekomst? Soms lijkt het of pijn je leven over neemt.

 

Behandeling

We kunnen tijdens de behandeling kijken wat chronische pijn voor je betekent, welke gevolgen het voor je heeft, wat het voor je betekent en op welke manier je hier mee om kunt gaan. Je leert zelf weer vat te krijgen op de pijn, weer beter te functioneren en een betere kwaliteit van leven ervaren. Soms wordt hiermee de pijn minder.

Bij iedereen zijn de gevolgen van langdurige pijn en hoe je dat ervaart weer anders. Daarom maak ik een behandeling voor ieder op maat. Ook de behandelduur wisselt per persoon. 

Je leert omgaan met de pijn. Ik gids je hierbij. Je wordt je bewust van je mogelijkheden en wat je zelf kunt veranderen. Je leert het vertrouwen in je eigen lichaam te hervinden zodat je dagelijkse activiteiten die belangrijk voor je zijn weer kunt oppakken (denk hierbij aan sport, werk en/of sociale bezigheden). Je bepaalt je eigen leven weer! 

bottom of page